Parfum Oriental Cald-Condimentat FM426


Parfumuri de Femei Leftine FM 426 echivalent Paco Rabanne Lady Million Prive
PURE 426 parfum oriental pentru femeiParfumul emana opulenta si rafinament. Mirosul său poate fi descris ca fiind cald, senzual și captivant.
Parfumul se deschide cu note dulci și acidulate de zmeură și neroli. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, dezvăluie note de inimă luxoase de floare de portocal și iasomie, care adaugă o notă de eleganță florală. În cele din urmă, ies la iveală notele de bază de vanilie, lemn de cașmir și paciuli, creând o urmă bogată și îmbătătoare.
Notele sale calde și confortabile fac parfumul deosebit de potrivit pentru lunile mai reci de toamnă și iarnă, când completează atmosfera senzuală și reconfortantă de acasă. În plus, caracterul său dulce și cald îl face perfect pentru ținute de seară și ocazii speciale. Parfum cald care se dezvaluie minunat iarna sau zilele sau serile reci de toamna.
Acest parfum este conceput pentru o femeie încrezătoare și sofisticată căreia îi place să se răsfețe cu experiențe de lux. Este carismatică, elegantă și emană un aer de mister. Când vine vorba de alegerea unei ținute care să însoțească acest parfum, optează pentru ceva care să reflecte caracterul său luxos și glamour.
Longevitatea și silajul parfumului sunt de asemenea grozave, parfumul luxos durează ore întregi.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Lady Milion Prive. FM 426 este un parfum orientale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, neroli
Note de mijloc: floare de portocal, zmeură, iasomie
Note de bază: patchouli, vanilie, lemn de cașmir

Categorii de parfum: orientale
Caracter: curajos, care dă dependență
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100426
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim13:22

    Mă bucur atât de mult că am în sfârșit acest parfum. Notele lemnoase echilibrează bine dulceața, făcând aroma moale și plăcută. Acest parfum este un ireal, cu o piramidă unică. Parfumul este atât de frumos, jucăuș și potrivit pentru zi, și pentru seară și pentru orice perioadă a anului. Ce să spun, acest parfum are suflet. Una dintre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere