Parfum Floral Fructat Dulce FM427

Parfumuri de Femei Leftine FM 427 parfum replica CD Absolutely Blooming dupe
PURE 427 parfum pentru femeiMirosul este strălucitor și strălucitor, cu o explozie de fructe de pădure roșii suculente care vă atrage imediat atenția. Această deschidere fructată este echilibrată cu o dulceață subtilă, creând un parfum răcoritor și vesel.
Mirosul parfumului este un amestec bogat de note dulci și fructate, inclusiv fructe de pădure roșii. Aceste acorduri delicioase sunt echilibrate cu nuanțe de iris și trandafir, creând o compoziție armonioasă și romantică. Pe măsură ce parfumul se instalează, note de mosc și paciuli oferă o bază seducătoare și senzuală de parfum.
Este un parfum care vă va însenina ziua și vă va pune zâmbetul pe buze, făcându-l perfect pentru purtarea de zi cu zi sau pentru ocazii speciale.
Acest parfum este perfect pentru anotimpurile de primăvară și vară, când notele sale fructate și florale completează vremea caldă și însorită. Este potrivită în special pentru purtarea în timpul zilei, adăugând o explozie de prospețime și vitalitate.
Atrage femeile care apreciază un parfum atât elegant, cât și jucăuș, care emană un sentiment de energie tinerească. Cand vine vorba de alegerea unei tinute care sa completeze acest parfum, opteaza pentru o tinuta feminina si vibranta. O rochie de soare florală, o fustă jucăușă cu o bluză colorată sau o salopetă șic de vară s-ar potrivi perfect cu caracterul acestui parfum. Notele fructate și florale ale parfumului se armonizează cu țesăturile ușoare și albe, permițându-vă să creați un aspect captivant și coeziv.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Absolutely Blooming. FM 427 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: zmeură, bergamotă
Note de mijloc: trandafir, iris, violetă
Note de bază: patchouli

Categorii de parfum: floral
Caracter: vesel, feminin
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100427
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim12:07

    Cred ca mi-a descoperit parfumul pentru vara viitoare. Parfumul e ok și bine făcut, dulce dar deloc vulgar, îi prevăd succes turbat la adolescente. 2 sprayuri puternice au silajat plăcut cam 3-4 ceasuri. Mi se pare genul de parfum care poate topi inimi de la prima adiere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim12:41

    Acesta este un buchet dulce, vesel, luxuriant de flori și fructe de pădure roșii. Mi-a plăcut foarte mult această compoziție de parfum. In general, un parfum minunat, atat prin compozitie cat si prin caracteristicile sale tehnice. Unul dintre acele parfumuri, pe care le poți purta în fiecare zi și în același timp te simți ca o femeie adevărată. Port acest parfum exclusiv primavara si in zilele reci, apoi devine transparent, incepe sa se joace si sa straluceasca.

    RăspundețiȘtergere