Parfum Floral Fructat Cacao FM437

Parfumuri de Femei Leftine FM 437 echivalent Boss the Scent
PURE 437 parfum floral pentru femeiEste un amestec de note ispititoare și cerești care creează o aură atrăgătoare și cerească în jurul femeii care îl poartă.
Mirosul acestui parfum este cel mai bine descris ca un parfum cald și seducător. Se deschide cu acorduri fructate și florale, inclusiv piersici și frezie, care conferă o notă de prospețime. Pe măsură ce se dezvoltă, notele de inimă de floare de osmanthus și cacao adaugă profunzime și complexitate mirosului. Notele de bază ale acordurilor de vanilie și chihlimbar oferă o căldură persistentă care lasă o impresie de durată.
Natura sa caldă și gurmandă îl face deosebit de potrivit pentru anotimpurile mai reci, cum ar fi toamna și iarna. Calitățile atrăgătoare îl fac perfect pentru evenimente de seară și întâlniri romantice.
Femeia care poartă acest parfum este elegantă, încrezătoare și captivantă fără efort. Ea emană un aer de mister și senzualitate, atragând oamenii cu prezența ei magnetică. Acest parfum îi completează personalitatea, sporindu-i alura și lăsând o impresie de durată. Așa că răsfățați-vă cu feeria parfumului și lăsați-l să vă accentueze farmecul natural și atractivitatea.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului The Scent. FM 437 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, căpșună, flori proaspete
Note de mijloc: piersică, osmanthus, zmeură
Note de bază: cacao, chihlimbar, vanilie

Categorii de parfum: floral
Caracter: seducător, plin de dulceaţă
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100437
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim17:06

    Miroase foarte frumos e dulceag. Este un parfum curat, pentru primăvară vară. Muroase fructat, dar fresh, nu în modul acela dulceag și grețos. Am ramas surprinsă de persistenta lui 10 ore. Nu mă așteptam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim11:43

    Acest parfum FM s-a îndrăgostit de mine din prima zi. Mirosul dulce dulce cu piersici este perfect pentru mine iarna. Pe vreme rece, parfumul miroase dulce și caramel. Parfumul, în opinia mea, este atemporal și se va potrivi absolut oricărei femei și fete. Acesta este parfumul pentru iarnă și Crăciun.

    RăspundețiȘtergere