Parfum Floral Citric Proaspat FM702

Parfumuri de Femei Leftine FM702 parfumul miroase a Armani Basi in Red analogic
PURE 702 parfum floral pentru femei. Dacă vă plac parfumurile citrice, expresive, minunat amestecate, ar trebui să încercați acest parfum. Este absolut relaxant și parfumul perfect de vacanță sau de vară.
Mirosul acestui parfum se caracterizează prin acordurile sale bogate și pline de pasiune. Combină prospețimea bergamotei și a mandarinei cu dulceața litchiului. Notele de inima dezvaluie un buchet floral elegant de muscata si lacramioare, in timp ce notele de baza de mosc si ambra ofera un traseu seducator si de lunga durata.
Este absolut relaxant și parfumul perfect de vacanță sau de vară.
Calitățile expresive și pline de pasiune ale parfumului completează frumos hainele sofisticate și stilate.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Armani Basi in Red. FM 702 este un parfum florale cu o notă citrice.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, bergamotă, note acvatice
Note de mijloc: iasomie, pelargonie, lăcrămioară
Note de bază: mosc, chihlimbar

Categorii de parfum: floral
Caracter: expresiv, plin de pasiune
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100702
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim18:05

    Parfumul acesta se poate defini ca perfect. Este un amestec perfect atat pt vara cat si pt iarna. E un parfum care poate fi purtat in orice moment al zilei, pentru o femeie indrazneata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim10:36

    Acest parfum este un clasic atemporal. Într-o dimineață caldă de vară, mâna mea ajunge din nou la acest parfum. Parfumul ajută la reîmprospătare și oferă o încărcătură de bună dispoziție și vivacitate. Cred ca o sa cumpar din nou parfum FM 702 imediat ce sticla se va termina.

    RăspundețiȘtergere