Parfum Floral Aquatique Femei FM701

FM 701 parfumul miroase a Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice echivalent
PURE 701 parfum floral pentru femeiDacă vă plac parfumurile ozonice și acvatice atunci încercați acest parfum. Aroma emană o căldură ușoară, plăcută, răcoritoare.
Parfumul se deschide cu note vibrante de ananas, rubarbă și măr, creând un început revigorant și suculent. Pe măsură ce se instalează, notele de inimă de frezie și iasomie aduc o esență florală delicată care echilibrează perfect acordurile fructate. Notele de bază de mosc și piersică adaugă o căldură subtilă și senzualitate compoziției generale.
Acest parfum captivant este deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară, când caracterul său plin de viață și proaspăt completează perfect atmosfera veselă. Parfumul întruchipează un sentiment de libertate și aventură, făcându-l o alegere ideală pentru îmbrăcămintea în timpul zilei sau în vacanță.
Îmbrățișează culorile vibrante și imprimeurile florale pentru a face ecou natura jucăușă a parfumului. Accesorizați cu bijuterii delicate și o pălărie de soare pentru a vă completa aspectul.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului L´Imperatrice III. FM 701 este un parfum florale cu o notă acvatică.

Note de arome: 
Note de vârf: ananas, rubarbă, măr
Note de mijloc: lasomie, lăcrămioară, frezie
Note de bază: mosc, piersică

Categorii de parfum: floral
Caracter: magnetic, senzual
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100701
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Parfum de vară14:45

    Acesta este unul dintre cele mai suculente parfumuri pe care le-am încercat vreodată. Parfumul nu este doar proaspăt și curat, dar are puțin dulce. Parfumul este romantic și primesc întotdeauna complimente când îl folosesc. Este unul dintre parfumurile mele preferate pentru vară. Parfumul nu durează mult, dar miroase foarte bine.

    RăspundețiȘtergere