Balsamul de Corp de Lux Grapefruit & Orange Blossom

Balsamul de Corp de Lux Grapefruit & Orange Blossom

Grapefruitul răcoritor și portocalul senzual vor asigura pielii o hidratare completă datorită căreia vă veți simți seducătoare și fermecătoare ca și cum ați fi fost la cel mai bun spa.
Un coctail hidratant din cele mai bune ingrediente pentru pielea ta. Fiecare dintre balsamurile de corp de lux UTIQUE reprezintă o sursă de ingrediente hidratante pentru pielea ta oferind o aromă senzuală
și intensă. Formula avansată al balsamului include un complex inovator numit Revitaoils Supreme, special selecționat pentru FM World, care include uleiuri nutritive și Hydromanil inovatoare, responsabile de senzația de hidratare imediată și de lungă durată a pielii.
Revitaoils Supreme este un complex inovator de revitalizare a pielii, selectat special pentru FM World. Secretul său este originea sa naturală. Este o combinație unică de uleiuri provenite din macadamia, avocado, măsline, nuca de cocos, în, floarea-soarelui și arborele de argan, care oferă o sursă de vitamine și acizi grași nesaturați pentru piele.
Hydromanil este o substanță activă foarte valoroasă derivată din semințele unei plante peruanenumite Tara. Datorită tehnologiei avansate, aceasta oferă o acțiune dublă: hidratare imediată și de durată și reglează procesul de exfoliere epidermică, ceea ce duce la îmbunătăţirea aspectului pielii.
Datorită ingredientelor foarte valoroase și texturii mătăsoase, acestea nu doar că îți înconjoară corpul cu un parfum frumos, dar îl și hidratează perfect. Te vor face sa te simti ca o zeita intr-o gradina plina de arome senzuale.

Volum: 200 ml
Cod: 502019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu