Supliment Alimentar Vitamine pentru Femei 50+

Supliment Alimentar Vitamine pentru Femei 50+
O compoziție cuprinzătoare de vitamine și minerale, atent selectate, în vederea susținerii corpului feminin în perioada menopauzei. Acest amestec ideal de componente restabilește echilibrul hormonal, îmbunătățește bunăstarea și are un efect benefic asupra sănătății și aspectului fizic,
permițându-vă să vă bucurați la maxim de viață.
Supplementare profesională pentru femeile mature:
O combinație inovatoare de ingrediente care sprijină perfect femeile cu vârsta de peste 50 de ani.
Produs de neegalat care, datorită conținutului ridicat de extract natural din trifoi roșu, ameliorează simptomele menopauzei, cum ar fi bufleiile, transpirații nocturne, iritarea și oboseala.
Siguranța utilizării produsului este garantată printr-un control strict al compoziție în fiecare etapă de producție.
Un conținut ridicat de fier, care este deosebit de important pentru femeile în vârstă de 50 de ani și peste.
Trifoi pentru noroc.
În timpul perioadei de menopauză, nivelul de estrogen scade brusc, ceea ce se manifestă printr-o serie de afecțiuni neplăcute. Cele mai frecvente dintre acestea sunt bufleiile, iritația și somnolența contantană. Pentru a crește confortul fizic și mental în această perioadă, se recomandă să se furnizeze organismului substanțe similare cu estrogenul, derivate din plante, adică fitoestrogeni. Un aliat de neînlocuit pentru femeile care trec prin menopauză este trifoiul roșu, care este, de asemenea, un ingredient al suplimentului VITAMINS FOR HER 50+ ei. Această plantă unică reprezintă o sursă bogată de isoflavone perfect digerabile, care aduc ușurarea dorită în timpul menopauzei. Trifoliul nu trebuie să aibă patru frunze pentru a aduce noroc.
Vitamine și minerale esențiale.
În timpul menopauzei, corpul feminin este extrem de predispus de boli, în special la cele legate de sânge și de sistemul osos. În plus față de suplimentele fitoestrogenice, se recomandă, de asemenea, să se asigure furnizarea de nutrienți adecvați organismului. Prin urmare, VITAMINS FOR HER 50+ reprezintă o compoziție atent selectată de vitamine și minerale, fiind creată pentru a satisface nevoile femeilor mature. Acest produs determină menținerea unui nivel de vitalitate și a unei stări de bunăstare, îndatoririle de zi de zi ne mai fiind o problemă.

Luați 3 tablete pe zi cu apă
30 e 60 tablete filmate un system de 30 de zile
Cod: 801012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu