Supliment Alimentar Vitamine pentru Bărbați

Supliment Alimentar Vitamine pentru Bărbați
Un supliment alimentar unic a fost dezvoltat special pentru nevoile bărbaților. O combinație inovatoare de ingrediente alese cu atenție vă va oferi un sprijin complet pentru sănătate și va avea un efect pozitiv asupra performanței sexuale. Acest complex oferă vitamine și minerale esențiale pentru buna funcționare a corpului. Datorită extractului din tribulus terrestris, suplimentul reglează nivelul
de testosteron, îmbunătățind astfel potența sexuală. Complexul VITAMINS FOR HIM îmbunătățește capacitatea fizică, intelectuală și sexuală.
Un complex ideal de vitamine, minerale și extracte de plante:
Tribulus terrestris stimulează dorința și este un susținător perfect al performanței sexuale.
Zincul ajută la menținerea echilibrului acido-bazic adecvat și a nivelului adecvat al testosteronului în sânge.
Tiamina susține în mod eficient funcționarea sistemului nervos și a inimii.
Acidul pantotenic elimină rapid starea de oboseală și epuizare și ajută la menținerea performanței intelectuale la un nivel adecvat.
Vitamina D reglează concentrația adecvată de calciu în sânge, asigură sănătatea dinților și a oaselor, stimulând sistemul imunitar.
Vitalitatea din natură.
Tribulus terrestris este o plantă unică folosită în medicina chineză și indiană timp de mii de ani. Este deosebit de apreciat pentru proprietățile sale de fortifere a organismului. Este deosebit de important pentru bărbați, deoarece reglează sinteza testosteronului în organism, acesta determinând creșterea libidoului și intensificarea experiențelor sexuale. Extractul de tribulus terrestris este un extract natural, care are un efect benefic asupra întregului organism.
Un aliat al bărbaților.
Testosteronul este unul dintre hormonii masculi cheie. Acesta joacă un rol vital în diferite funcții ale corpului. Nu numai că sporește forța sexuală, dar impactează și creșterea masei musculare și întărește oasele. Lipsa de testosteron are ca rezultat scăderea libidoului, reducerea masei musculare și a celei scheletice și chiar scăderea stării de spirit și capacitatea de concentrare! Pentru a asigura un număr adecvat de componente nutritive organismului, este vital să înțelegeți de ce are acesta nevoie. Compoziția suplimentului VITAMINS FOR HIM a rezultat în urma unui proces lung și meticulos, astfel încât produsul rezultat să poată satisfice, în cea mai mare măsură posibilă, nevoile bărbaților pentru vitamine și minerale. Datorită suplimentului VITAMINS FOR HIM, vă puteți bucura acum de o stare fizică excelentă și de o viață sexuală satisfăcătoare.

Luați 2 tablete pe zi cu apă.
2 x 30 tablete filmate un system de 30 de zile
Cod: 801010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu