Parfum Feminin Floral Fructat FM 800

Leftin, parfum bun PURE Royal 800 duplicat Chanel Gabrielle
PURE Royal 800 parfum pentru femei. Parfumul este un amestec armonios de note florale si citrice, cu o nota de caldura si senzualitate. Dacă ești cineva căruia îi place parfumul mai ușor, s-ar putea să-ți placă acest parfum.
Notele sale de vârf luminoase și strălucitoare îl fac deosebit de potrivit pentru sezonul cald, evocând un sentiment de prospețime și vitalitate. Parfumul este grozav pentru primavara si vara cand nu vrei un miros greu si dulce.
Este un parfum care rezonează cu esența unei femei moderne, încrezătoare, iar un parfum atemporal va lăsa o impresie de durată tuturor celor care îl întâlnesc. Acest parfum este conceput pentru femeia modernă care emană încredere, eleganță și frumusețe atemporală. Perfect pentru mediile de lucru.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Gabrielle. FM 800 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarine, grapefruit, coacăz negru.
Note de mijloc: iasomie, tuberoză, ylangylang.
Note de bază: trandafir, lemn de santal, mosc.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: feminin, vesel, însorit, plin de energie pozitivă.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170800
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim16:39

    L-am purtat non-stop o saptamana, o sa spun asta, parfumul perfect in orice moment al zilei si in orice situatie si chiar si in orice vreme, totul tine de doza. La început, pare că parfumul este liniștit și cu greu îl simți de pe piele, dar după o jumătate de oră, după ce s-a încălzit pe piele, începe să înflorească frumos, ca un buchet de flori care a fost adus într-un mediu cald. Parfumul miroase exact așa, doar un frumos buchet floral. Parfumul usor dulceag datorita dulcetii naturale a tuberozei si a ylangului.

    RăspundețiȘtergere