Parfum Fougere cu Notă de Lavandă FM 814

PURE Royal 814 parfum clone Carolina Herrera 212 VIP Black replica de parfum
PURE Royal 814 parfum pentru bărbați. Parfumul este un aromat si moale-picant care emana intens si dinamic. Este un amestec captivant de note aromatice care lasa o impresie de durata.
Mirosul se deschide cu o fuziune revigorantă de măr, ghimbir și cardamom, oferind un început picant și intrigant. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, ies la iveală notele de inimă de violetă și absint, adăugând o notă de intensitate. În cele din urmă, notele de bază de chihlimbar și lemn creează o aură caldă și dinamică.
Acest parfum luxos este potrivit pentru diverse ocazii de-a lungul anului, făcându-l o alegere versatilă pentru orice anotimp. Caracterul său întunecat și seducător îl face deosebit de potrivit pentru ținute de seară, adăugând o notă de intriga și aluzie aventurilor tale de noapte. Mirosul persistă toată seara fără a se estompa.
Acest parfum este conceput pentru omul dinamic, încrezător, care apreciază lucrurile mai fine din viață. Este carismatic, stilat și iese mereu în evidență din mulțime.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului 212 VIP Black. FM814 este un parfum fougere cu o notă de lavandă.

Note de arome: 
Note de vârf: ghimbir, cardamom, anason, măr.
Note de mijloc: scorțișoară, lavandă, absint, prune, violete.
Note de bază: lemn de cedru, pădure tropicală, chihlimbar, vanilie, boabe de tonka, mosc.

Categorii de parfum: fougere.
Caracter: intens, magnetic, dynamic.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170814
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

Un comentariu:

  1. Anonim15:24

    Un parfum proaspăt excelent, potrivit mai mult pentru vremea rece. Parfumul nu este deloc dulce, este ceva ce aș purta la o plimbare de seară sau la o cină - masculin și proaspăt. Mai potrivit ca parfum de zi aș spune. Iubește, miros foarte plăcut și aromat, cu un miros de foarte foarte lungă durată.

    RăspundețiȘtergere