Parfum Modern Chypre Fructal FM 804

PURE Royal 804 cel mai bun parfum ieftin pentru doamne Giorgio Armani Si Intense
PURE Royal 804 parfum pentru femei. Mirosul parfumului poate fi cel mai bine descris ca un amestec plin de farmec și opulent de note florale și lemnoase.
Se deschide cu o explozie de nectar de coacăze negre și mandarină, care creează un miros modern și fructat. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, inima dezvăluie combinația captivantă de trandafir și bujor, care adaugă o notă de feminitate și romantism. În cele din urmă, paciuli, mosc și lemn conferă parfumului un finisaj cald și seducător, care lasă o urmă persistentă și irezistibilă.
Notele sale calde și confortabile fac parfumul să fie deosebit de atrăgător în lunile mai reci, adăugând o notă de confort și eleganță zilelor de toamnă și iarnă. Parfumul este plin de farmec și îl face potrivit pentru ocazii speciale și ținute de seară, adăugând un strat suplimentar de alură și rafinament oricărei ieșiri de seară.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Si Intense. FM804 este un parfum chypre cu note de fructate.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarine, coacăz negru, frunze de bambus.
Note de mijloc: trandafir, bujor, floare de portocale.
Note de bază: paciuli, praline, mosc.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter: îndrăzneț, modern, grațios.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170804
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim14:31

    Parfumul este foarte frumos, modern și bogat. Pentru mine, o aromă confortabilă, caldă și confortabilă de toamnă și iarnă. Port acest parfum si parca ma protejeaza de zilele reci, vant si ploaie. Ca o pătură pufoasă caldă și confortabilă în timpul iernii, te va îmbrățișa și va deveni imediat oarecum calmă și bună.

    RăspundețiȘtergere