Parfum Romantic Floral Fructat FM 807

PURE Royal 807 parfum asemanator cu Chloe Love Story
PURE Royal 807 parfum pentru femei. Parfumul este unul usor, proaspat si romantic. Parfumul său ușor și aerisit completează perfect florile înflorite și zilele însorite, evocând un sentiment de romantism și bucurie.
Mirosul său proaspăt și ușor îl face ideal pentru ziua, cum ar fi brunchurile cu prietenii sau excursiile la cumpărături. Seara, trece fără efort într-un parfum captivant, care adaugă o notă de alură unei cine romantice sau unei ieșiri. Acesta este un parfum pentru zilele de primăvară și serile de vară. Longevitatea este foarte bună și un miros slab persistă după un duș.
Femeile care apreciază mirosurile florale gravitează spre el, deoarece acest parfum completează frumusețea naturală a unei femei.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Love Story. FM807 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: piersic sălbatic, crin, iasomie
Note de mijloc: bergamot, neroli, frunze de portocală.
Note de bază: lemn de cedru, mosc.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: romantic, ușor, proaspăt.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170807
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim13:35

    Am testat multă vreme și de fiecare dată am fost convinsă că tocmai asta căutam de atâta timp. Parfumul este romantic, delicat, rafinat si usor. Vine primăvara și vara, iar el doar personifică această perioadă a anului în opinia mea. Mirosul acestui parfum se amestecă și interacționează perfect cu mirosurile de primăvară și vară de verdeață luxuriantă și de plante cu flori.

    RăspundețiȘtergere