Parfum Sofisticat Oriental Florale FM 809

Parfum Pure Royal 809 asemanator cu Tom Ford Black Orchid
PURE Royal 809 parfum pentru femei. Parfumul este un amestec bogat de note întunecate și senzuale. Acesta este parfum ca simfonie, cu diverse tulpini și note care intră și ies din focus pe măsură ce muzica continuă.
Acest parfum rafinat este cunoscut pentru natura sa misterioasă și seducătoare, făcându-l o alegere perfectă pentru ocazii speciale sau când doriți să faceți o declarație. Mirosul său întunecat și captivant este perfect pentru evenimente formale, cine romantice sau nopți în oraș.
Aroma sa profundă și luxoasă o face deosebit de potrivită pentru lunile mai reci, adăugând o notă de rafinament și eleganță serilor de toamnă și iarnă. Cu toate acestea, caracterul său seducător și intens îl face și o alegere excelentă pentru acele nopți speciale de vară. Acest parfum este pentru femei, care apreciază un parfum îndrăzneț și senzual care le deosebește de mulțime.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 809? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Black Orchid. FM809 este un parfum oriental cu note florale.

Note de Pure Royal 809 parfum:
Note de vârf: bergamot, ghimbir, note marine.
Note de mijloc: tămâie, trandafir, paciuli.
Note de bază: mosc, vanilie, vetiver.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: subtil, sofisticat, gustos.
Parfum Federico Mahora 809 inspirat din TF Black Orchid
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170809
Federico Mahora parfum Pure Royal 809 care seamana cu Black Orchid

Un comentariu:

  1. Anonim13:19

    Parfumul este profund, picant, cald, dulce. Acest parfum este un basm, acesta este cel mai amețitor, scump și non-trivial miros cu toate fațetele celui mai pur dintre un diamant. Un început foarte puternic - îmi place. A doua zi mirosul se simte foarte clar pe haine. Un parfum clasic, dar modern, recomandat pentru tinuta de noapte, ocazii speciale si toamna/iarna.

    RăspundețiȘtergere