Supliment de Dietă Depurcontrol

Supliment de Dietă Depurcontrol
Un preparat unic ca formă și efect, care conține ingrediente perfect compuse, care, prin susținerea diurezei fiziologice, permit îndepărtarea constantă a excesului de apă, împreună cu produsele inutile
care afectează metabolismul. Prezența acizilor fenolici și a flavonoidelor din rădăcina de păpădie și din coaja de mesteacăn susține buna funcționare a rinichilor și a ficatului, precum și menținerea cursului optim al proceselor metabolice. În mod similar, compușii activi din extractul de frunze de orthosyfon și coada-calului, susțin excreția urinei și a produselor inutile care afectează metabolismul.
Extracte vegetale perfecte executate cu acțiune de detoxificare:
  • extractul de coajă de mesteacăn curăță corpul de toxine și ajută la îndepărtarea apei din organism,
  • extractul de coada-calului elimină excesul de uree, reglează și sprijină echilibrul hidric al corpului,
  • frunza de ortosifon este una dintre cele mai vechi plant medicinale, având proprietăți diuretice
  • extract de rădăcină de păpădie susține activitatea ficatului și vezicii biliare, ajută la eliminarea toxinelor din organism și are un efect pozitiv asupra proceselor digestive.
Curățarea naturală. Retenția de apă din organism poate afecta persoanele de toate vârstele. Motivul poate fi o cantitate prea mică de lichid băut în timpul zilei. De asemenea, hormonii, căldura, o dieta neechilibrată și așezarea într-o singură poziție pot contribui, pe termen lung, la colectarea apei în organism. Adesea, simpla schimbare a obiceiurilor nu este suficientă pentru a rezolva această problemă. Depurcontrol este soluția. Acest supliment alimentar excelent conține tot ce aveți nevoie pentru o luptă împotriva edemelor provocate de excesul de apă din corp. Extractele naturale conținute în plantele cu proprietăți diuretice și detoxifiante reconstruiesc echilibrul natural al organismului, restaurând starea de spirit excelentă, aspectul sănătos și, mai presus de toate, sănătatea.

Se măsoară 15 ml de preparat și se dizolvă în 1,5 l de apă. Beți în porții în timpul zilei.
Volum: 480 ml
Cod: 801016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu