Parfum Ispititor Floral Fructat FM 818

Parfum Ispititor FM 818 parfumul miroase a Gucci Gorgeous Gardenia
PURE Royal 818 parfum pentru femei. Parfumul este un incantator si captiveaza pe cei din jurul tau cu parfumul sau incantator. Acest parfum rafinat emana o aroma florala si fructata, creand un parfum foarte frumos si proaspat, usor dulce si placut.
Parfumul se deschide cu note vibrante de fructe de padure rosii si para suculenta, creand un strat superior delicios si revigorant. Pe măsură ce mirosul se instalează, notele de inimă de gardenie, lacramioare și iasomie înfloresc grațios, adăugând o notă veselă și romantică compoziției. În cele din urmă, notele de bază de paciuli, mosc și vanilie oferă un subton cald și senzual, lăsând o urmă tentantă.
Este potrivită în special pentru anotimpurile de primăvară și vară, când aerul este umplut cu esența florilor înflorite și a zilelor însorite. Caracterul său ușor și înălțător îl fac perfect pentru ținuta de zi, indiferent dacă vă plimbați prin oraș sau vă bucurați de un picnic în parc.
Amestecul său fermecător de note florale și fructate este accesoriul perfect pentru femeia modernă care caută eleganță și grație în viața de zi cu zi. Parfumul este pentru femeia care apreciaza frumusetea naturii si isi doreste un parfum care sa ii completeze fara efort stilul si personalitatea.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Gorgeous Gardenia. FM818 este un parfum floral cu note de fructe.

Note de arome: 
Note de vârf: coacăză roșie, mandarine, lămaie, pere.
Note de mijloc: gardenia, jasmine, lăcramioare, neroli.
Note de bază: vanilie, paciuli, mosc, răsișină de benzoină.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: vesel, proaspăt, ispititor.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170818
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim13:53

    Parfumul este usor, nu prea dulce, fructat-floral cu un usor paciuli, perfect pentru o dimineata insorita. Unul dintre parfumurile mele de tineret preferate. Atât de ușor, discret și frumos. Îmi place să-l port primăvara. Voi cumpara din nou, dar folosesc cu placere cei 50 ml donati.

    RăspundețiȘtergere