Parfum Subtil Floral Fructat Femei FM 817

Parfum FM 817 parfumul miroase a Emporio Armani Because It's You
PURE Royal 817 parfum pentru femei. Acest parfum este un echilibru perfect de dulceață, senzualitate și rafinament, creând o aromă irezistibilă, care lasă o impresie de durată. Acest miros miroase diferit în diferite stadii de dezvoltare. Toate etapele parfumului sunt subtile și minunate.
Parfumul se deschide cu o explozie de zmeura suculenta si neroli savuros, creand o nota de varf vibranta si energica. Pe măsură ce dispare, poți mirosi un buchet delicat de trandafir, creând o notă romantică și feminină. Notele de bază de vanilie și mosc adaugă un subton cald și seducător, sporind alura generală a parfumului.
Este un parfum versatil care poate fi savurat pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, dulceața și senzualitatea sa delicioasă o fac deosebit de potrivită pentru lunile mai reci, cum ar fi toamna și iarna. Acest parfum te învelește într-o îmbrățișare confortabilă, făcându-l o alegere ideală pentru ocazii de seară și întâlniri intime.
Parfumul este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, care emană eleganță și carisma.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Beoause It's You. FM817 este un parfum floral cu note de fructe.

Note de arome: 
Note de vârf: zmeură, lămâie.
Note de mijloc: trandafir, neroli.
Note de bază: mosc, vanilie, paciuli.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: vesel, subtil, reflectă fericire.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170817
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim14:04

    Aroma foarte placuta, subtila pentru primavara si nu vara fierbinte. Cea mai delicioasă, naturală zmeură. Parfumul este frumos, îmi ridică în mod magic starea de spirit pentru toată ziua, sunt euforie de la faptul că miros pe mine însumi acest parfum fructat. Nu trebuie turnate, este suficient un singur spray fie pe corp, fie pe haine. Parfumul fructat și floral rămâne pe haine mult timp.

    RăspundețiȘtergere