Parfum Rebel Floral Oriental FM 446

FM 446 parfumul miroase a Givenchy L'Interdit echivalent
PURE 446 parfum floral pentru femei. Mirosul său fermecător este un amestec armonios de note florale, lemnoase și orientale, care miroase ca o primăvară, mergând spre vară.
Cu compoziția sa delicată, dar puternică, parfumul creează o experiență de mister și senzualitate. Notele de vârf de floare de portocal și iasomie se împletesc cu notele de inimă de tuberoză și vetiver, în timp ce notele de bază de paciuli și vanilie adaugă profunzime și bogăție parfumului. Rezultatul acestei combinații rafinate este un parfum, care este atât atemporal, cât și modern, făcându-l potrivit pentru orice ocazie.
Este un parfum versatil care poate fi purtat pe tot parcursul anului. Subtonurile sale florale o fac deosebit de potrivită pentru primăvară și vară, adăugând o notă de prospețime și feminitate vremii calde. Cu toate acestea, notele de bază calde și reconfortante îl fac și o alegere confortabilă pentru lunile mai calde de toamnă și iarnă.
Este pentru femeia care nu se teme să fie îndrăzneață și misterioasă, lăsând o impresie de durată oriunde merge. Parfumul întruchipează puterea și alura, făcându-l o potrivire perfectă pentru femeia modernă, independentă, care apreciază luxul și rafinamentul.
Cheia este să alegi haine care să reflecte stilul tău personal, permițând în același timp parfumului să strălucească.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului L'Interdit. FM 446 este un parfum floral cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, mere, zambile, petitgrain
Note de mijloc: floare de portocala, iasomie, tuberoza, trandafir
Note de bază: lemn de cedru, vanilie, mosc, lemn de cașmir, chihlimbar uscat, heliotropium

Categorii de parfum: floral
Caracter: rebel, senzual
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100446
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Parfum grozav17:43

    Pare foarte dulce, dar este un parfum unic. Îmi place acest parfum, dar nu am unul cu un parfum de semnătură, deoarece îmi plac atât de multe mirosuri. Iubesc o varietate de parfumuri cu multe note diferite. Acest parfum durează foarte mult pentru mine, aș spune 6 ore. Parfumul rămâne pe haine zile întregi. L-am folosit toamna si iarna. Folosesc doar 2-3 spray-uri, cand ies seara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim21:07

    Acest parfum este perfect. Mirosul este dulce ca florile, cu siguranță îl port la întâlnire, pentru că are și un miros puternic de lemn, care mă face să mă simt frumos. Mirosul floral îl miroase grozav pentru femeile de orice vârstă. Parfumul are un miros atât de dulce și durează foarte mult. Chiar recomand acest parfum. Trebuie să cumpărați acest parfum.

    RăspundețiȘtergere