Parfum Blând Fougere pentru Bărbați FM 831

FM 831 parfum clone Iceberg Homme replica de parfum
PURE Royal 831 parfum pentru bărbați. Este un parfum captivant care combină note proaspete, blânde și aromate cu o bază caldă și lemnoasă.
Mirosul parfumului se deschide cu note de vârf răcoritoare de bergamotă, mandarină și lămâie, care oferă un început revigorant. Pe măsură ce parfumul se instalează, dezvăluie note de inimă de rubarbă, floare de măr și lavandă, adăugând o notă de eleganță și blândă compoziției. În cele din urmă, notele de bază de lemn de cedru, lichen și lemn de santal oferă o bază caldă și pământească.
Deschiderea sa proaspata si citrice face parfumul deosebit de potrivit pentru primavara si vara, ridicand o buna dispozitie. Cu toate acestea, nuanțele sale lemnoase și aromatice îi conferă suficientă profunzime și căldură pentru a fi purtat și în lunile mai reci. Indiferent dacă este o după-amiază însorită sau o seară curată, parfumul poate fi partenerul perfect.
Este pentru bărbatul care combină fără efort forța cu blândețea. Cheia este să alegi o ținută care să reflecte stilul tău personal și să sporească prospețimea și masculinitatea parfumului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Iceberg Homme. FM 831 este un parfum fougere cu o notă de lavandă.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, mandarină, note verzi.
Note de mijloc: lavandă, rubarbă, flori de măr.
Note de bază: lemn de santal, mușchi de stejar, lemn de cedru, mosc.

Categorii de parfum: fougere.
Caracter: ușor, proaspăt, blând.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170831
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

Un comentariu:

  1. Anonim11:02

    Acest parfum este parfumul meu preferat, semnătură, masculin. Am trecut prin multe sticle de parfum... un parfum nedescoperit cu adevărat subestimat în opinia mea, așa că face parfumul mai special. Atât de unic acest parfum, miros special, nu miros ca nimeni altcineva.

    RăspundețiȘtergere