Parfum Puternic Oriental Fructal Bărbați FM 830

FM 830 parfum clone Giorgio Armani Code Absolu replica de parfum
PURE Royal 830 parfum pentru bărbați. Parfumul este un puternic care captivează simțurile cu amestecul său luxos de note. Acest parfum este picant și dulce, făcându-l o alegere perfectă pentru bărbatul puternic.
Parfumul se deschide cu o explozie de mandarină și măr verde. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, ies la iveală notele de inimă de floare de portocal și nucșoară, adăugând o notă caldă și condimentată compoziției. În cele din urmă, notele de bază de boabe de tonka, piele și vanilie oferă un lux și masculin.
Mirosul este pentru toamna si iarna. Aroma sa confortabilă și puternică îl face un companion excelent pentru toamnă și iarnă, învăluind pe purtător într-un miros sofisticat.
Acest parfum este conceput pentru bărbatul încrezător și carismatic care emană farmec și putere. Se adresează celor care apreciază mirosurile rafinate și luxoase. Parfumul întruchipează o masculinitate modernă, care este atât puternică, cât și atrăgătoare.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Code Absolu. FM830 este un parfum orientale cu note fructate.

Note de arome: 
Note de vârf: măr verde, mandarină.
Note de mijloc: floare de portocale, lavandă, semințe de morcov, acord de rom, nucșoară.
Note de bază: piele, vanilie, boabe de tonka, lemn de cedru.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: pătrunzător, cult.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170830
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

Un comentariu:

  1. Anonim11:20

    Căutam un parfum bogat, fantezist, dulce de toamnă, noapte și iarnă și mi s-a arătat acest parfum. Încerc să-mi fac o mică colecție de parfumuri și am găsit un parfum bun de toamnă/iarna, care îmi place. Miros uimitor, longevitate, proiecție.

    RăspundețiȘtergere