Parfum Delicat Floral Lemnos Femei FM 777

Parfum FM 777 parfumul miroase a Rochas Alchimie
PURE Royal 777 parfum pentru femei. Parfumul este feminin, vintage, elegant, face femeile să se simtă fericite. Este un parfum bogat, cald și sexy.
Parfumul se deschide cu o explozie de citrice, amestecându-se cu dulceața delicată a piersicii și a prunelor. Pe măsură ce se așează pe piele, notele de inimă dezvăluie un buchet de flori elegante și feminine, inclusiv trandafir, iasomie și crin. Notele de bază adaugă profunzime și senzualitate cu acorduri calde și vintage de vanilie, caramel și mosc.
Acest parfum feeric este potrivit pentru diverse ocazii de-a lungul anului. Notele sale de vârf ușoare și răcoritoare îl fac deosebit de atrăgător în lunile de primăvară și vară, adăugând o notă de eleganță florală zilelor calde și însorite. Cu toate acestea, căldura și bogăția notelor de bază îl fac și o alegere încântătoare pentru anotimpurile mai reci, adăugând o aură reconfortantă și elegantă serilor de toamnă și iarnă.
Este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, care apreciază frumusețea și alura atemporală. Parfumul dezvăluie esența feminității cu notele sale florale delicate, în timp ce nuanțe de acorduri orientale îi conferă o notă de mister și senzualitate.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Alchimie. FM777 este un parfum floral cu note lemnoase.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, piersică, prună, coacăze negre, crin, pere.
Note de mijloc: mimoză, trandafir, iasomie, vanilie sălbatică, lăcrămioară, nucă de cocos.
Note de bază: vanilie, lemn de santal, boabe de tonka, mosc, carame.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: elegant, delicat, vintage.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170777
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Parfum foarte bogat, luminos, vintage și temperamental. Acest parfum miroase a piele feminină pură, ușor dulce, ușor pudrat, ușor acidulat. Acest parfum va face pe oricine să înghețe și să simtă o bucurie de necontrolat. Eu personal nu am întâlnit nimic ca acest parfum magic.

    RăspundețiȘtergere