Parfum Discret Lemnos Fructat Femei FM 825

PURE Royal 825 parfumul miroase a Christian Dior Dune
PURE Royal 825 parfum pentru femei. Mirosul este un clasic atemporal. Parfumul este un captivant, care întruchipează esența naturii și alura mării. Cu amestecul său unic de note florale, lemnoase și acvatice. Este cald, dar ușor, oriental, dar nu puternic și ondulat dulce ca o dună.
Mirosul poate fi descris ca o simfonie armonioasă de bergamotă proaspătă, iasomie delicată și lemn vibrant de cedru. Aceste note de vârf și de inimă sunt completate de notele de bază calde și senzuale de vanilie, lichen și mosc. Rezultatul este un parfum care este atât elegant, cât și misterios, evocând un sentiment de seninătate și libertate.
Acest parfum este un parfum versatil, care poate fi purtat pe tot parcursul anului, dar are un miros deosebit de plăcut în sezonul de primăvară și vară. Compoziția sa ușoară și răcoritoare o face perfectă pentru vremea mai caldă, deoarece oferă o senzație de liniște și prospețime. Indiferent dacă vă plimbați pe plajă sau participați la o petrecere în grădină, parfumul adaugă o notă de unicitate oricărei ocazii.
Parfumul este pentru femeia care apreciază frumusețea naturii, îi place să exploreze noi orizonturi și îmbrățișează aventura vieții.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Dune. FM 825 este un parfum lemnoase cu o notă fructată.

Note de arome:
Note de vârf: bergamotă, lavandă, pelin.
Note de mijloc: trandafir, iasomie, vișine.
Note de bază: ulei de brad, iasomie, cedru.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: elegant, discret.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170825
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim12:41

    Acest amestec de ierburi, flori și mirodenii cu o notă sărată atrag și captivează. Nisipul miroase a minerale încălzite, iar vântul miroase a sare din mare. Parfum elegant pentru doamne, parfumul ma duce pe coasta nisipoasa a Balticii, la dunele si pinii incalziti la soare. Parfumul este cald, creează o senzație de pace și liniște. Ar trebui să fie mereu în colecția ta de parfumuri.

    RăspundețiȘtergere