Parfum Floral Fructat Intrigant FM 449

FM 449 replica parfum Salvador Dali Laguna dupe
PURE 449 parfum floral pentru femei. Este un parfum grozav de vară. Cu amestecul său distinctiv de note aromatice, acest parfum creează un miros senzorial ca nimeni altul.
Parfumul se deschide cu o explozie de citrice proaspete, inclusiv lamaie si mandarina, care infuzeaza instantaneu vivacitate. Pe măsură ce mirosul evoluează, notele de inimă dezvăluie un buchet floral delicat de iasomie, trandafir și lacramioare, adăugând o notă de feminitate și romantism compoziției. Notele de bază de chihlimbar cald, mosc și vanilie oferă o bază senzuală și atrăgătoare, lăsând o urmă persistentă de seducție. Este atât de fructat și plin de farmec și mirosuri de mare - este soare și cocktailuri și libertate și tămâie și muzică și nopți fierbinți de vară.
Parfumul este perfect pentru anotimpurile de primăvară și vară. Caracterul său revigorant și palpitant completează zilele însorite și avântate, creând o aură răcoritoare în jurul purtătorului. Acest parfum este potrivit atât pentru ținuta de zi, cât și de seară, deoarece versatilitatea îi permite să treacă fără probleme de la o ieșire casual la un eveniment elegant.
Atrage femeile care apreciază frumusețea artei și caută să-și exprime personalitatea unică prin miros. Femeia care poartă acest parfum este fermecătoare, misterioasă și nu se teme să iasă în evidență din mulțime. Amintiți-vă, acest parfum este despre îmbrățișarea individualității și exprimarea cu încredere.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Laguna. FM 449 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: lămâie, mandarină, pere, bergamotă, lemn dulce, rubarbă, piersică, ananas, nucă de cocos, prună, grapefruit, cardamom
Note de mijloc: iasomie, trandafir, lăcrămioară, portocală, note însorite, violetă, mușcată, drojdie de vin
Note de bază: vanilie, gurmand, paciuli, mosc, lemn de santal, cedru, lemn uscat

Categorii de parfum: floral
Caracter: expresiv, fermecător, vesel
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100449
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim19:32

    Acest parfum miroase dulce și sărat cu o notă de citrice, ca o briză. Trebuie să spun că, în ciuda bazei dulce și calde, acest parfum se dezvăluie foarte frumos vara. Aroma este foarte bună înălțătoare și te transferă pe coasta mării. Parfum ieftin, care miroase scump.

    RăspundețiȘtergere