Parfum Oriental Floral Extravagant FM 481

FM 481 parfum clone Fendi Uomo replica de parfum
PURE 481 parfum pentru bărbați. Este un parfum barbatesc modern cu note calde si puternice. Este un amestec perfect de note aromatice care creează un miros unic și rebel.
Parfumul se deschide cu note de vârf proaspete de lămâie și bergamotă. Pe măsură ce aroma se instalează, apar note aromatice și picante de lavandă și piper roz. Inima parfumului este dominata de salvie, creand o compozitie echilibrata si armonioasa. În cele din urmă, notele de bază de chihlimbar cald, iris și paciuli oferă o bază bogată și pământească.
Parfumul este potrivit atat pentru tinuta de zi cat si de seara. Natura sa versatilă îl face perfect pentru orice anotimp, deoarece mirosul trece fără probleme de la prospețimea primăverii și verii la căldura toamnei și iernii. Indiferent dacă mergi la birou, mergi la o întâlnire sau participi la o ocazie specială, acest parfum este o alegere excelentă.
Acest parfum rafinat este conceput pentru bărbatul încrezător și extravagant care apreciază luxul și atenția la detalii. Acesta întruchipează un stil de rebel și modern, făcându-l ideal pentru domnul modern care vrea să lase o impresie de durată.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Uomo. FM 481 este un parfum orientale cu o notă florală.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, chiparos, flori proaspete
Note de mijloc: iris, lavandă, lemn ușor
Note de bază: chihlimbar, iris, mosc

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: modern, extravagant, rebe
Volum: 50 ml,
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100481
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu