Parfum Chypre Oriental Senzual Barbati FM 490

 

FM 490 parfum clone Michael Kors Extreme Rush replica de parfum

PURE 490 parfum pentru barbatiParfumul are o combinație originală de note care creează un parfum senzual și curajos. Parfumul se deschide cu o explozie de citrice savuroasă, inclusiv bergamotă vibrantă și ienupăr acidulat, care energizează instantaneu explozia. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, condimentele aromate precum nucșoara și cimbru roșu adaugă o notă de căldură și senzualitate.
Acest parfum este potrivit în special pentru lunile mai calde ale anului, făcându-l ideal pentru primăvară și vară. Compoziția sa curajoasă și plină de viață completează perfect aerul însorit și vibrant al acestor anotimpuri. În plus, este conceput pentru a fi purtat în timpul zilei, deoarece caracterul său luminos și energic îți ridică și revitalizează fără efort starea de spirit.
Este un parfum croit pentru omul curajos și aventuros. Acest parfum este pentru bărbatul căruia îi place să-și asume riscuri, să exploreze noi orizonturi și să îmbrățișeze momentele pline de entuziasm ale vieții. Simbolizează o atitudine „go-getter”, cineva căruia nu se teme să depășească limitele și să profite de oportunități.
Când vine vorba de alegerea unei ținute care să se potrivească cu acest parfum, optează pentru o ținută casual, dar elegantă. Natura energică și dinamică a parfumului se asortează bine cu hainele de zi cu zi.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Extreme Rush. FM 490 este un parfum chypre cu note orientale.

Note de arome: 
Note de vârf: ienupăr, bergamotă, roșu portocaliu
Note de mijloc: cimbru roșu, nucșoară, salvie
Note de bază: mosc, paciuli, mușchi de stejar

Categorii de parfum: chypre
Caracter: curajos, original, senzual
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100490
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu