Parfum Oriental și cu Accente Gurmande FM 839

 

FM 839 parfum clone Armani Emporio Stronger With You replica de parfum

PURE Royal 839 parfum pentru bărbați. Parfumul este un plin de dragoste care emana senzualitate si alura. Îmbină echilibrul perfect de note calde și picante, creând un miros îndrăzneț și senzual.
Parfumul se deschide cu un amestec vibrant de cardamom, piper roz și frunze de violetă, care adaugă o notă de picant compoziției. Pe măsură ce mirosul se instalează, veți experimenta notele de inimă de salvie, lavandă și ananas, adăugând o dulceață subtilă care este irezistibilă. Notele de bază de vanilie și lemn de chihlimbar dau parfumului un finisaj cald și senzual care persistă pe piele și pe haine.
Aroma sa bogată și confortabilă îl face deosebit de potrivit pentru lunile mai reci, adăugând o notă reconfortantă zilelor și serilor răcoroase. În ceea ce privește momentul zilei, este un parfum versatil care trece fără probleme de la aroma de zi la cea de noapte.
Amestecul său plin de dragoste de note picante și dulci completează perfect o personalitate carismatică și masculină, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care doresc să atragă atenția asupra lor. Parfumul se asortează bine cu haine sofisticate și stilate.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Stronger With You. FM 839 este un parfum oriental cu note gurmande.

Note de arome: 
Note de vârf: cardamom, piper roz, mentă, salvie.
Note de mijloc: violet, frunze, floare de portocal, lavandă, ananas.
Note de bază: vanilie, lemn de cedru, chihlimbar, lemn de guaiac.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: senzual, rezistent, plin de iubire.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170839
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

Un comentariu:

  1. Anonim12:30

    Acesta este parfumul meu preferat, dar sper ca parfumul să rămână unic și în jumătate de an. Performanța este ireală. Port parfum doar cand e toamna sau iarna. Miroase foarte asemănător cu Armani Emporio Stronger With You pentru mine din anumite motive:)
    Când port acest parfum, îmi înnebunesc iubitul, ea tot întreabă ce colonie port, nu-i spun niciodată ce parfum port.

    RăspundețiȘtergere