Parfum Floral Chypre Blând FM 706

 

FM 706 parfum replica 1881 Pour Femme dupe

PURE 706 parfum pentru femei. Este un parfum moale și pudrat, cu un subton ușor dulce și lemnos.
Mirosul său poate fi descris ca un amestec armonios de note florale, lemnoase și moscate. Cu note de vârf de violetă, mimoză și iris, acest parfum oferă un început moale și delicat. Pe măsură ce mirosul se instalează, notele de inimă de narcisă, nufăr și trandafir adaugă o dulceață florală, care este frumos echilibrată de notele de bază de lemn de cedru, lemn de santal și mosc, creând un traseu cald și senzual.
Caracterul său ușor și proaspăt îl fac ideal pentru primăvară și vară, când vremea este caldă și vibrantă. Completează fără efort zilele însorite și serile însorite, lăsând un parfum persistent în aer. În timpul zilei, adaugă o notă de feminitate și grație oricărei ținute, făcându-l perfect pentru setările de birou, întâlnirile cu brunch sau ieșirile casual. Seara, îmbrățișează o aură senzuală, făcându-l o alegere minunată pentru cine romantice, întâlniri sau chiar ocazii formale.
Parfumul este conceput pentru o femeie încrezătoare și sofisticată care apreciază frumusețea atemporală și luxul discret.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului 1881 Pour Femme. FM706 este un parfum florale cu note de chypre.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, frunze violete, coriandru.
Note de mijloc: piersic, crin de apă, trandafir, violet, narcis.
Note de bază: vetiver, lemn de cedru, lemn de santal, mosc.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: blând, pudrat, romantic.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170706
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim11:34

    Pudrată, dar pudra de aici nu este uscată, ci ușor cremoasă. Acest parfum este mereu în colecția mea de parfumuri. Il folosesc ocazional, dupa dispozitia mea, dar il iubesc si il respect foarte mult, il apreciez pentru caracterul flexibil, uniform, pentru frumusetea uimitoare si simpla. Reîmprospătați vara, trist toamna, cântați la unison cu soarele și verdeața primăvara. Parfumul unei femei romantice, care își cunoaște valoarea.

    RăspundețiȘtergere