Parfum Lemnos Citrice Ușor Unisex FM 907

 

FM 907 parfum clone Escentric Molecules Molecule 02 replica de parfum

PURE Royal 907 parfum unisex. Parfum unisex proaspăt și cald. Acest parfum unic este compus în primul rând din câteva note, ceea ce îi conferă un caracter distinct și intrigant.
Este un parfum cald și proaspăt, care este atât atrăgător, cât și reconfortant. Unicitatea compoziției sale permite purtătorului să aprecieze cu adevărat frumusețea notelor calde și proaspete, care este cunoscută pentru parfumul său bogat, de chihlimbar.
Este versatil și potrivit pentru diverse anotimpuri și ocazii. Mirosul său îmbietor în lunile mai reci de toamnă și iarnă, când aura sa caldă și confortabilă completează atmosfera toamnei și iernii. Cu toate acestea, poate fi purtat și în timpul primăverii și verii, oferind un plus de intrigă și alură ținutelor mai lejere.
Parfumul va atrage atât bărbații, cât și femeile care apreciază parfumurile minimaliste cu o notă de rafinament. Natura sa unisex îl face potrivit pentru oricine își dorește un parfum captivant și unic, fără a fi copleșitor. Mirosul este adesea asociat cu indivizi care posedă un gust rafinat și un comportament încrezător.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Molecule 02. FM 907 este un parfum lemnos cu o notă de citrice.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină portocalie, lămâie, ananas, bergamotă, flori de perete, cardamom, ardei roz.
Note de mijloc: iasomie, crin din vale, piper negru, iris, note ozonice.
Note de bază: emn uscat, mosc alb, note calde, note pudrate, vetiver, lemn de cedru.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: proaspăt, ușor.

Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170907

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu