Parfum Oriental Lemnos Ambițios FM 837

 

PURE Royal 837 parfum clone Carolina Herrera Bad Boy replica de parfum

PURE Royal 837 parfum pentru bărbați. Parfumul este un parfum cald și picant, care emană masculinitate și obraznic. Cu amestecul său unic de note, oferă o experiență de parfum distinctă și surprinzătoare.
Parfumul se deschide cu note de vârf picante de piper alb și negru, însoțite de esența vibrantă de bergamotă verde italiană. Aceste note revigorante și condimentate oferă un început plin de viață și energic parfumului, perfect pentru omul modern care îmbrățișează aventura. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, ies la iveală note senzuale și aromate de inimă de lemn de cedru și salvie, adăugând profunzime și obraznic compoziției.
Notele de bază de boabe de tonka și cacao conferă parfumului un miros extraordinar și captivant.
Parfumul este potrivit în special pentru anotimpurile mai reci de toamnă și iarnă, deoarece caracterul său cald și obraznic completează vremea rece.
Acest parfum este conceput pentru bărbatul încrezător, obraznic, care nu se teme să încalce regulile. Este pentru cei care își îmbrățișează partea întunecată și sunt mândri de individualitatea lor.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Bad Boy. FM 837 este un parfum oriental cu o note lemnoase.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, ardei negru, ardei alb.
Note de mijloc: lemn de cedru, salvie.
Note de bază: fasole tonka, chihlimbar, cacao.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: ambițios, original, curios.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170837
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

Un comentariu:

  1. Anonim13:45

    De fapt, acest parfum l-am testat pentru prima dată acum câteva zile. Am lăsat-o pe prietena mea să-mi pulverizeze parfum pe cămașă, ca să-l pot testa. Îmi plac notele de cacao, lemn de chihlimbar și piper. Prietena mea iubește acest parfum, cu atât mai mult cu cât l-a primit pentru mine. Parfum de purtat doar la întâlniri.

    RăspundețiȘtergere