Parfum Lemnos Chypre Intens Bărbați FM 838

 

FM 838 parfum clone Bvlgari Man Wood Neroli replica de parfum

PURE Royal 838 parfum pentru bărbați. Parfumul este perfect pentru cei cărora le plac mirosurile proaspete și lemnoase, cu o notă de citrice.
Mirosul parfumului este caracterizat de notele sale proeminente de neroli, o floare albă delicată cu o aromă de citrice și acorduri calde de lemn. Aceste note sunt bine echilibrate cu note de bergamotă, lemn de cedru și mosc, rezultând un parfum care este atât extraordinar, cât și surprinzător.
Acest parfum este potrivit în special pentru anotimpurile de primăvară și vară, când vremea este caldă sau caldă. Caracterul său proaspăt și înălțător îl face perfect pentru ținuta de zi, indiferent dacă mergi la birou, o ieșire obișnuită sau în vacanță. Notele revigorante de citrice ale parfumului oferă o explozie de energie, făcându-l o alegere ideală pentru o zi.
Parfumul este conceput pentru omul modern, încrezător, care apreciază frumusețea naturii și un ușor simț al stilului. Se completează pe bărbații cuiva care emană eleganță și dorință de aventură.
Asociați-l cu stilul dvs. preferat, indiferent dacă este casual sau formal, și experimentați farmecul revigorant și atemporal al acestui parfum remarcabil.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Man Wood Neroli. FM 838 este un parfum lemnoase cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, neroli.
Note de mijloc: floare de portocal, lemn de cedru.
Note de bază: piele, mosc alb, chihlimbar, ambreiaj, note lemnoase.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: imperial, intens, fără compromisuri.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170838
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

Un comentariu:

  1. Anonim13:01

    Cred că acesta este un parfum, pe care l-ar putea purta în fiecare zi și este demn de parfum. De fapt, îmi place că este puțin conservator, deoarece atunci când îl poartă pe căldură, este proaspăt și masculin. Port acest parfum în fiecare zi, toată vara (locuiesc în România) și parfumul este uimitor. Dacă vei purta acest parfum, vei primi o mulțime de complemente. Sunt extrem de multumita de acest parfum, care este perfectiunea pentru o zi calda de vara...

    RăspundețiȘtergere