Parfum Oriental Lemnos Unisex FM 905

 

FM 905 parfum clone Jo Malone Pomegranate Noir replica de parfum

PURE Royal 905 parfum unisex. Parfumul echilibrat între sacru și profan care captivează simțurile cu amestecul său ademenitor de note fructate și condimentate.
Acest parfum este ca o bijuterie purpurie profundă, care amintește de rodiile coapte și infuzat cu bogăția de fructe de pădure întunecate. Compoziția sa complicată combină dulceața tartă a rodiei, zmeurii și prunelor cu o notă de piper roz, creând o aromă tentantă și seducătoare. Combinația de fructe și picante este pur și simplu magică. E ca Crăciunul într-o sticlă de parfum.
Acest parfum este suficient de versatil pentru a fi purtat pe tot parcursul anului, dar strălucește în special în lunile de toamnă și iarnă, când nuanțele sale calde și picante se armonizează cu atmosfera rece.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Pomegranate Noir. FM 905 este un parfum orientale cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: prune, zmeura, rubarba, rodie, garoafa.
Note de mijloc: piper roz, iasomie, opoponax, paciuli, crin.
Note de bază: lemn de guaiac, lemn de cedru, chihlimbar, tămâie, vanilie.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: echilibrul între sacru și profan.

Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170905

Un comentariu:

  1. parfum de ziua de nastere sau de Craciun19:41

    Îmi place atât de mult acest parfum încât îl folosesc zilnic. Oferă o senzație de căldură și confort. Este perfect pentru toamna si iarna. Parfum de lux care durează toată ziua.
    Mi-am achizitionat acest parfum FM ca o zi de nastere pentru mine si ma bucur atat de mult ca l-am cumparat. Întotdeauna, acest parfum pe lista mea de aniversare sau de Crăciun!

    RăspundețiȘtergere