Parfum Citric Floral Răcoritor Dulce Unisex FM 914

 

FM 914 parfum clone Jo Malone Wood Sage & Sea Salt replica de parfum

PURE Royal 914 citric parfum unisex. Parfumul este dulce și proaspăt, ca spray-ul de mare care iese din apă într-o zi rece și vântoasă. Combinația sa unică de salvie lemnoasă și sare de mare revigorantă creează o experiență aromatică încântătoare.
Mirosul parfumului amintește de o briză crocantă de coastă într-o zi însorită. Parfumul se deschide cu o explozie proaspătă de note de sare de mare, care sunt subtil completate de aroma pământească a salviei. Pe măsură ce parfumul se instalează, ies la iveală subtele lemnoase, adăugând profunzime și căldură compoziției.
Acest parfum feeric este deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară, când aerul este plin de un sentiment de libertate și aventură. Natura ușoară și aerisită a parfumului completează perfect zilele luminoase și însorite, lăsând impresia că ești la marginea oceanului.
Parfumul se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care apreciază un parfum care întruchipează armonia naturii și a mării. Este pentru persoanele cărora le place un stil de viață relaxat, care caută un parfum care să le completeze fără efort personalitatea.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Wood Sage & Sea Salt. FM 914 este un parfum citric cu note florală.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, note verzi, note sărate.
Note de mijloc: salvie, note fructate, note florale.
Note de bază: note lemnoase, chihlimbar, mosc.

Categorii de parfum: citrice.
Caracter: răcoritor, spumant, dulce.

Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170914

Un comentariu:

  1. Anonim16:45

    Parfumul este proaspăt, ușor, curat, confortabil și unisex. Mă face să simt că sunt la spa. Miroase a pulsul mării și a unei plaje nisipoase, bătute de vânt. Îl folosesc zilnic și pentru noaptea întâlnirii. Parfumul durează aproximativ 4 ore pe mine. Îmi doresc ca parfumul să dureze puțin mai mult, dar foarte delicios în timp ce miroase. Bun magazin online.

    RăspundețiȘtergere