Parfum Floral Oriental Dulce Unisex FM 915

 

FM 915 parfum clone Wild Bluebel replica de parfum

PURE Royal 915 parfum unisex. Acesta este un parfum dulce și aerisit. Miroase a parfumul tău clasic pentru bărbați, cu o notă feminină. Cu un amestec unic de note florale și lemnoase, acest parfum răspândește o aromă captivantă și aerisită.
Parfumul se deschide cu o explozie de zambile vibrante, care dau parfumului o senzatie usoara. Pe măsură ce parfumul evoluează, dezvăluie note moi și dulci de lacramioare, adăugând o notă de eleganță. Nuanțele lemnoase, inclusiv o notă de cuișoare picante, oferă profunzime și căldură parfumului, făcându-l un parfum bine rotunjit și versatil.
Este deosebit de potrivită pentru primăvară și vară. Natura ușoară și aerisită a parfumului completează perfect aerul cald al acestor anotimpuri. Este un parfum versatil care poate fi purtat atât ziua, cât și seara, făcându-l potrivit pentru diverse ocazii.
Acest parfum este conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care apreciază frumusețea naturii și caută un parfum care să reflecte personalitățile lor libere și aventuroase. Îi atrage pe cei care se bucură de parfumurile florale cu o întorsătură, deoarece notele lemnoase adaugă o notă unică compoziției generale.
Cand vine vorba de alegerea unei tinute care sa completeze acest parfum, se recomanda optiuni vestimentare usoare si aerisite. Ideea este să potriviți vibe-ul lipsit de griji și natural al parfumului cu o ținută care emană o esență similară.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Wild Bluebell. FM 915 este un parfum florale cu note orientale.

Note de arome: 
Note de vârf: zambilă, dianthus.
Note de mijloc: crin de vale, iasomie, trandafir sălbatic.
Note de bază: chihlimbar alb, mosc.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: suculent, dulce, aerisit.

Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170915

Un comentariu:

  1. Anonim13:15

    Acest parfum este plăcut și foarte frumos, ușor floral, unisex și simplu. Parfumul nu este prea puternic. Este ușor răcoritor și îmi amintește de când eram copil, hoinărind prin pădurile pline de flori cu prietenii mei pentru a înota în pârâul local. Îmi place atât de mult acest parfum, încât chiar îl stropesc pe mine, când merg la culcare. Mi se pare că parfumul este perfect pentru primăvară și vară.

    RăspundețiȘtergere