Parfum Floral Fructat Senin Femei FM 847

 

Parfum FM 847 parfumul miroase a Giorgio Armani My Way

PURE Royal 847 parfum pentru femeiParfumul este unul senin, cu accente florale si fructate. Este realizat cu ingrediente atent selectate pentru a crea un miros relaxant și prietenos.
Parfumul se deschide cu o explozie proaspătă și plină de gust de bergamotă și litchi, care conferă compoziției o descoperire vibrantă și revigorantă. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, inima dezvăluie note delicate și florale de violetă și iasomie, conferind o notă senzuală și romantică. În cele din urmă, notele de bază de prune cremoasă și mosc alb cald oferă o îmbrățișare moale și prietenoasă.
Este un parfum de zi și de vară și ar funcționa bine într-un birou sau în orice fel de cadru casual. Dacă vrei ceva drăguț, prietenos, senin și versatil, aceasta este o alegere bună.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 847? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului My Way. Este un FM parfum florale cu o notă fructată.

Note de Pure Royal 847 parfum:
Note de vârf: mandarină, ylang-ylang, pere, fructe roși
Note de mijloc: iasomie sambac, caise, lemn de cedru, floare de portocală
Note de bază: vanilie, tuberoză, chihlimbar, mosc

Categorii de parfum: floral
Caracter: prietenos, senin
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170847
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

4 comentarii:

  1. Anonim17:27

    Acest parfum FM World este atât de uimitor și de frumos. Notele florale îți ricoșează simțurile și te duc într-o grădină secretă. Parfumul are un parfum dulce, floral, care nu copleșește. Este atât de cald și dulce, că toate femeile trebuie să aibă acest parfum în colecție. Este un parfum Pure Royal foarte feminin și îmi place felul în care miroase. Acest parfum poate fi purtat pentru orice ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  2. cele mai bune parfumuri de lux pentru femei15:01

    Acesta este un parfum frumos, încântător și foarte feminin. Îmi place acest parfum FM și sper să-l primesc ca cadou de Crăciun de la soțul meu anul acesta! Dacă ești în căutarea unui cadou pentru o fată sau o femeie iubită, aceasta este o alegere grozavă, pentru că nu îmi pot imagina nimănui să nu-i placă. Miros foarte senin și atrăgător. Momentan acesta este parfumul meu preferat.

    RăspundețiȘtergere
  3. parfum ușor dulce și floral19:28

    Acesta este parfumul meu preferat anul acesta. Parfum grozav pentru primavara si vara, miroase a flori. Un parfum care nu trebuie uitat niciodată. Pentru fiecare femeie care vrea să se simtă femeie adevărată. Recomand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim10:13

    Acesta este un parfum frumos, elegant, tineresc, vesel, cu un parfum de lunga durata. Este unul dintre TOP 10 parfumuri. Soțul meu observă mereu cât de delicios miros. Zi de zi, când port alt parfum, îmi poftesc acest parfum.

    RăspundețiȘtergere