Parfum Floral Gourmand Cald Femei FM 846

 

Parfum Gourmand Cald FM 846 parfumul miroase a JPG So Scandal

PURE Royal 846 parfum pentru femeiParfumul este foarte dulce, dacă vă plac mirosurile florale dulci, poate ați dori să cumpărați acest parfum. Mirosul este un amestec frumos de note contrastante, creând o simfonie de arome care este atât atrăgătoare, cât și îndrăzneață și îndrăzneață.
Acest parfum se deschide cu o explozie vibrantă de bergamotă citrice și pere suculentă, care atrage imediat atenția. Inima parfumului dezvăluie un buchet seducător de tuberoză, iasomie și floare de portocal, adăugând o notă de dulceață și feminitate. În cele din urmă, notele de bază de boabe de tonka și lemn de santal oferă o îmbrățișare caldă și reconfortantă, lăsând o impresie de durată. Parfumul este foarte dulce, dar dacă îți plac mirosurile dulci, atunci acest parfum este pentru tine.
Acest parfum este un însoțitor perfect pentru orice anotimp, deoarece natura sa versatilă îi permite să fie savurat pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, acest parfum este cel mai potrivit pentru sezonul rece, în timp ce notele calde și dulci conferă aromei o aură gurmandă în lunile mai reci.
Parfumul întruchipează un sentiment de îndrăzneală și eleganță, făcându-l alegerea perfectă pentru acele femei, care doresc să lase o impresie de durată și de neșters. Parfumul se adresează femeilor care apreciază un echilibru între dulceață și îndrăzneală.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului So Scandal. FM846 este un parfum floral cu o notă de gourmandă.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, pere, fructe roșii
Note de mijloc: iasomie, floare de portocală, piper alb
Note de bază: caramel, note de lapte, chihlimbar, mosc

Categorii de parfum: floral
Caracter: fermecător dar tensionant
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170846
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim15:51

    Tocmai mi-am cumparat acest parfum, m-am indragostit de el dupa ce am pulverizat parfumul pe piele. Este un parfum pe care îl voi răscumpăra mereu. Mirosul acestui parfum este foarte bun. Rezistă 7 ore pe piele. Este un parfum minunat.

    RăspundețiȘtergere