Parfum Fougere Cipru Unisex FM 973

 

FM 973 parfum clone Franck Boclet Cocaine replica de parfum

PURE Royal 973 fougere parfum unisex. Parfum cu adevărat neobișnuit, dominant și unic de frumos. Mirosul este un amestec complex și îmbătător, care oferă o aromă bogată și care provoacă dependență.
Parfumul se deschide cu o explozie de note energizante de citrice și fructe de pădure roșii, împletite cu căldura acordurilor picante. Pe măsură ce se instalează, parfumul dezvăluie note de inimă seducătoare, în care nuanțele florale se îmbină armonios cu elementele fumurii și lemnoase. Uscarea emană un amestec atrăgător de vanilie și paciuli, lăsând o urmă de senzualitate și mister.
Acest parfum este versatil și poate fi savurat pe tot parcursul anului, dar alura sa este deosebit de potrivită pentru lunile mai reci. Natura confortabilă și pe bază de plante a parfumului îl face o alegere ideală pentru toamnă și iarnă, sporind atmosfera generală a acelor anotimpuri.
Parfumul este conceput atât pentru bărbați, cât și pentru femeile care își îmbrățișează individualitatea și au o personalitate îndrăzneață și încrezătoare. Este pentru cei care apreciază mirosurile neconvenționale. Acest parfum îi surprinde pe cei care îndrăznesc să conteste normele societății și să-și creeze propria cale.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Boclet Cocaine. FM 973 este un parfum fougere cu o notă de cipru.

Note de arome: 
Note de vârf: caramel, tutun, fructe de pădure roșii, portocală.
Note de mijloc: tuberoză, crin, orhidee.
Note de bază: vanilie, paciuli.

Categorii de parfum: fougere.
Caracter: pe bază de plante, definit.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170973
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim12:07

    Un parfum foarte puternic, dar nu pentru toată lumea. Acesta este un parfum provocator pentru cei îndrăzneți care vor să iasă în evidență din mulțime, să uite de toate regulile și reglementările. Când cumpărați, este mai bine să îl testați, desigur, pentru că acestui parfum fie îi place până la nebunie, fie provoacă o migrenă.

    RăspundețiȘtergere