Parfum Oriental Fructat Exotic Unisex FM 972

 

FM 972 parfum clone Tiziana Terenzi Kirke replica de parfum

PURE Royal 972 oriental parfum unisex. Oricât de dulce este, este încă un parfum de fructe mature. Notele de fructe miros ca fructe reale, suculente, coapte.
Parfumul miroase cu o explozie de acorduri revigorante de fructe, echilibrat delicat cu caldura scortisoara picanta si o nota de vanilie dulce. Pe măsură ce parfumul evoluează, dezvăluie o inimă captivantă de note florale, inclusiv lacramioare elegant și iasomie catifelată, care adaugă o notă de feminitate și rafinament. Notele de baza constau din paciuli bogat si pamantos, completate de lemn de cedru si note de mosc, creand un traseu senzual si exotic. Acest parfum te va face sa simti ca esti pe o insula tropicala vara.
Acest parfum exotic este potrivit atât pentru ținuta de zi cât și de seară, făcându-l versatil pentru orice ocazie. În lunile mai calde de primăvară și vară, notele de fructe răcoritoare ale parfumului oferă o explozie încântătoare de energie, în timp ce nuanțele calde și confortabile îl fac la fel de atrăgător în lunile mai reci de toamnă și iarnă. Un parfum unisex puternic și plăcut, cu sillage și longevitate excelente.
Acest parfum este conceput pentru persoanele care apreciază eleganța, luxul și o notă de mister. Atrage atât bărbații, cât și femeile care au un gust rafinat în parfumuri și caută un miros distinctiv și exotic.
Parfumul completează o varietate de stiluri. Versatilitatea parfumului îi permite să îmbunătățească orice ținută și să facă o impresie memorabilă.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Kirke. FM 972 este un parfum orientale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: zmeură, fructul pasiunii, ananas, coacăze negre.
Note de mijloc: floare de piersică, crin de vale, bujor.
Note de bază: vanilie, chihlimbar, lemn de cedru, paciuli, mosc.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: exotic, primitor.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170972
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim12:14

    Parfumul este cu adevărat exotic, doar miroase grozav a fructe. Acest parfum fructat ingenios creează dependență incredibil. La un moment dat va fi și dulce, probabil din cauza vaniliei. O sărbătoare pentru simțuri și chiar trebuie să ai grijă să nu te îndrăgostești. Acest parfum nu este niciodată intruziv sau pătrunzător, doar te pune într-o dispoziție bună. Mai mult, este faptul că este un adevărat polivalent, îl poți purta efectiv în orice perioadă a anului, nu există limită. Poate fi purtat zilnic, zi sau noapte.

    RăspundețiȘtergere