Parfum Lemnos Citric Luminos Femei FM 843

 

Parfum Femei FM 843 parfumul miroase a Yves Saint Laurent Libre

PURE Royal 843 parfum pentru femei. Parfumul este usor si proaspat, dar si cald si puternic, poate rezista cateva ore. Este un amestec de lavandă și vanilie cu o nuanță plăcută de lemn și iasomie. Dacă vă plac parfumurile lemnoase, aceasta este o alegere excelentă.
Este un parfum versatil care poate fi savurat pe tot parcursul anului, dar se desfășoară în special în sezonul de primăvară și vară. Acordurile sale proaspete și florale amintesc de pajiștile înflorite și de zilele însorite de vară, făcându-l însoțitorul perfect pentru vremea caldă.
Acest parfum este conceput pentru o femeie care întruchipează feminitatea modernă cu o notă de rebeliune.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Libre. FM 843 este un parfum lemnoase cu o notă de citrice.

Note de arome:
Note de vârf: mandarină, lămâie, lavandă.
Note de mijloc: iasomie, pere, floare de portocală.
Note de vanilie, note lemnoase, chihlimbar, mosc.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: luminos, elegant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170843
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. parfum miroase extraordinar21:20

    Acest parfum este frumos, feminin și elegant. Amestecul de floare de portocal și vanilie este combinația perfectă. Parfumul durează toată ziua. Am fost total uimit de parfumul complicat și m-am îndrăgostit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim16:17

    Aroma este foarte strălucitoare la început, simt clar mirosul de portocală, iar baza este deja mai calmă și învăluitoare, la bază simt bine vanilia. Unul dintre puținele parfumuri, pe care le simt pe mine, de parcă sunt într-un nor. Și bineînțeles, starea de spirit pe care o dă parfumul: cu acest parfum, mă simt vesel, încrezător și puternic. Aceasta este doar o confirmare a faptului că parfumul a fost un succes. Acum vine vremea parfumurilor: frig și vreme rea.

    RăspundețiȘtergere