Parfum Floral Gourmand Cald Femei FM 842

 

Parfum Gourmand FM 842 parfumul miroase a Voce Viva Valentino

PURE Royal 842 parfum pentru femeiMirosul este cald și scump, elegant și rafinat, dulce și picant. Cu amestecul său unic de note florale și lemnoase, lasă o impresie de durată și mirosul atârnă în aer.
Mirosul acestui parfum este o simfonie armonioasă de bergamotă strălucitoare, mandarine strălucitoare și note de fructe suculente care oferă o explozie proaspătă și dulce de energie. Acest început impresionant este delicat echilibrat de esența moale și feminină a florii de portocal. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, dezvăluie o inimă bogată de trandafir, lacramioare, iasomie și gardenie, dând un aer de frumusețe și grație atemporală.
Notele de bază ale parfumului sunt o fuziune de vanilie caldă, lemn de santal cremos și boabe de tonka, creând o atmosferă senzuală și reconfortantă. Aceste acorduri persistente înfășoară femeia într-o aromă confortabilă și caldă, lăsând o urmă memorabilă oriunde ar merge.
Acest parfum este incredibil de versatil, potrivit atât pentru ținuta de zi, cât și de seară. În lunile de primăvară și vară, când soarele strălucește și natura este în plină floare, parfumul este alegerea perfectă. Notele sale proaspete, calde și florale captează esența sezonului cald, evocând o explozie de bucurie și vitalitate.
Este un clasic modern, potrivit pentru femeile de toate vârstele care apreciază frumusețea atemporală. Puteți recomanda acest parfum femeilor care caută un parfum floral de lungă durată.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Voce Viva. FM842 este un parfum floral cu o notă de gourmandă.

Note de arome: 
Note de vârf: piersică, bergamot, rubarba, ghimbir, pere, ananas, coacăze negre, nucă de cocos, măr, mandarine
Note de mijloc: iasomie, frezii, trandafir, crin din vale, gardenie, note verzi, floare de portocală
Note de bază: vanilie, lemn de cedru, boabe tonka, chihlimbar, lemn de santal, mosc

Categorii de parfum: floral
Caracter: apetisant, cald
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100842
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim16:23

    Astăzi l-am testat pentru prima dată, parfumul este minunat, se schimbă constant și este interesant de urmărit, cum dintr-un parfum simplu, s-a dovedit a fi foarte feminin și drăguț. În mare, îmi place acest parfum, pentru că acum este iarnă, iar iarna îmi doresc parfum dulce și cald.

    RăspundețiȘtergere