Parfum Floral Fougere Sofisticat Unisex FM 501

 

FM 501 parfum clone Tom Ford Rose Prick replica de parfum

PURE Royal 501 parfum unisex. O combinație originală de parfumuri care va încânta chiar și pe cel mai exigent cunoscător. Datorită celei mai nobile varietăți de trandafiri bulagarieni combinați cu fermecătorul crin de vale și cu florile unice de păducel, conferă un caracter extrem de sensibil mijlocului parfumului.
Parfumul este perfect pentru a fi purtat în sezonul de primăvară și vară, când aerul este plin de parfumul florilor înflorite. Este deosebit de potrivit pentru ziua, cum ar fi brunch-uri sau prânzuri, petreceri în grădină sau plimbări îndelete în parc. Prospețimea și vitalitatea parfumului îl fac o alegere încântătoare pentru vremea caldă, evocând un sentiment de romantism.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Rose Prick. FM 501 este un parfum florale cu o notă fougere.

Note de arome: 
Note de vârf: zmeură, grapefruit, prună, coacăze negre, davane, piper roz.
Note de mijloc: chiparos, păducel, trandafir, crin vale, tagete, mușețel, mușcat.
Note de bază: anilă, cedru, benzoină, orcanox, ciocolată, paciuli, civetă, chihlimbar, cipriol, note gurmande, mușchi, santamanol *, labdanum.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: sofisticat, captivant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170501
cumpărați online de la FM World

Un comentariu:

  1. Anonim21:21

    Iubesc trandafirii, iar ei mă iubesc. Mă răsfăț cu parfumul pe care-l iubesc după ce fac duș dimineața, chiar dacă doar stau acasă. Asta m-a făcut să mă simt special și frumos. Este un parfum perfect de primavara sau vara pentru o tanara.

    RăspundețiȘtergere