Parfum Oriental Lemnos Marin Unisex FM 988

 

FM 988 parfum clone Giorgio Armani Prive Bleu Turquoise replica de parfum

PURE Royal 988 oriental parfum unisex. Este ca un ocean într-o sticlă de parfum, când simți mirosul oceanului în aer și acest ocean miroase minunat. Mirosul este un amestec armonios de note proaspete și acvatice, creând o aromă răcoritoare și revigorantă.
Cu compoziția sa aromată și proaspătă, parfumul se deschide cu note de vârf de sare și lămâie, care sunt echilibrate de notele de inimă de ylang-ylang și rozmarin. Parfumul se instalează într-o bază de mușchi și paciuli, lăsând o urmă caldă și senzuală.
Acest parfum rafinat este perfect pentru anotimpurile mai calde, în special primăvara și vara, când parfumul său proaspăt și aerisit poate străluci cu adevărat. Este ideală pentru îmbrăcămintea în timpul zilei, indiferent dacă vă îndreptați spre birou, vă bucurați de vacanță sau vă îmbarcați într-o plimbare însorită după-amiaza. Calitățile revigorante și înălțătoare ale parfumului îl fac potrivit atât pentru ocazii casual, cât și pentru ocazii formale.
Este un parfum unisex care poate fi savurat atât de bărbați, cât și de femei. Mirosul îi atrage pe cei care apreciază un parfum modern și rafinat.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Prive Bleu Turquoise. FM 988 este un parfum orientale cu o notă lemnosă.

Note de arome: 
Note de vârf: tămâie, piper, floare de se.
Note de mijloc: ylang-ylang, iasomie sambac, uscată lemn.
Note de bază: paciuli, vanilie, marin, mușchi.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: marin, captivant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170988
cumpărați online de la FM World

Un comentariu:

  1. Anonim10:24

    Unul dintre cele mai bune arome de vară din ultimii ani, dar parfum pe care îl poți folosi în fiecare sezon. Miros curat, dar cald. Vanilia nu este bolnavă sau prea dulce, deoarece notele sărate o echilibrează frumos.

    RăspundețiȘtergere