Parfum Floral Fructat Gustos Unisex FM 984

 

FM 984 parfum clone Juliette Has Gun Pear replica de parfum

PURE Royal 984 parfum unisex. O pară într-o sticlă de parfum. Parfumul este un gustos care întruchipează esența perelor proaspete și suculente. Mirosul său încântător combină dulceața perelor coapte cu o notă de subtonuri florale. Acest parfum rafinat surprinde gustul aromat al acestui fruct iubit.
Perfect pentru orice anotimp, parfumul este versatil și poate fi savurat pe tot parcursul anului. Notele sale răcoritoare și fructate îl fac deosebit de potrivit pentru primăvară și vară, adăugând o explozie încântătoare de energie acelor zile calde și însorite. În plus, nuanțele sale florale subtile adaugă o notă de eleganță care poate spori orice petrecere de toamnă sau iarnă.
Conceput pentru persoanele care apreciază parfumurile unice și încântătoare, parfumul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care caută un parfum captivant și distinctiv. Amestecul său armonios de note fructate și florale îi atrage pe cei care apreciază farmecul și o notă de jucăuș.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Has Gun Pear. FM 984 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, pară, frunze zdrobite.
Note de mijloc: floare de păr, iasomie.
Note de bază: chihlimbar, moscuri prețioase.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: gustos, fermecător, vesel.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170984
cumpărați online de la FM World Preț

2 comentarii:

  1. Parfum ușor proaspăt12:10

    Acest parfum este atât de ușor, proaspăt și curat, dar și dulce. Îmi plac aromele fructate, precum măr verde sau piersici. Nu mai încercasem niciodată un parfum de pere. Acest parfum are un miros uimitor. Daca iti plac aromele fructate, acest parfum este pentru tine. Vei fi complimentat, când vei purta acest parfum.
    Parfumul începe de la pere verde și se înmoaie până la un parfum cremos, dulce, ușor lemnos, care durează toată ziua, dar este suficient de moale pentru a fi potrivit pentru birou. Dacă lucrezi într-un birou (manager, agent de asigurări, medic, profesor etc.), acest parfum este pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim11:35

    Este o gură de aer proaspăt de fiecare dată când pulverizez acest parfum. Pera are un miros foarte suculent și se instalează foarte bine în piele. Doar o para foarte crocanta, suculenta. Sincer, acest parfum va fi preferatul meu pentru zilele fierbinți și pentru birou.
    Lucrez în domeniul asigurărilor imobiliare și aveam nevoie de ceva foarte ușor și subtil. Este exact ceea ce căutam.

    RăspundețiȘtergere