Parfum Floral Fructat Senzual Unisex FM 985

 

FM 985 parfum clone Aerin Mediterranean Honeysuckle In Bloom replica de parfum

PURE Royal 985 parfum unisex. Parfumul este un proaspăt și picant care întruchipează aroma unei grădini mediteraneene înflorite. Acest parfum rafinat combină aroma îmbătătoare a florilor de caprifoi cu o notă de bergamotă și grapefruit, creând o compoziție proaspătă și senzuală.
Parfumul amintește de o zi caldă de vară, făcându-l deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară. Notele sale luminoase și revigorante completează perfect vremea însorită, aducând un sentiment de bucurie și liniște. Parfumul este conceput pentru a fi purtat în timpul zilei, deoarece emană o aromă ușoară și răcoritoare, care este perfectă pentru ieșirile casual, picnicuri sau plimbări pe plajă.
Parfumul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care apreciază mirosurile inspirate din natură cu o notă de rafinament. Parfumul pentru persoana încrezătoare și elegantă care prețuiește frumusețea în aer liber. Parfumul este versatil și poate fi savurat de persoane de diferite vârste și stiluri, adăugând o notă de alură personalității lor generale.
Cand vine vorba de alegerea unei tinute care sa completeze acest parfum, ar fi ideal sa optezi pentru haine lejere si aerisite. Scopul este de a îmbunătăți experiența generală de purtare a parfumului, îmbrățișând un stil relaxat și fără efort, care se aliniază cu inspirația sa mediteraneană.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Honeysuckle In Bloom FM 985 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, pomelo roz, afine.
Note de mijloc: caprifoi, gardenie, iasomie.
Note de bază: păduri blonde, mosc.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: sofisticat, senzual.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170985
cumpărați online de la FM World Preț

Un comentariu:

  1. Anonim11:28

    Acesta este un amestec perfect pentru mine de apă, floare, parfum verde cu o dulceață ușoară. Unul dintre parfumurile mele preferate de primăvară este caprifoiul. L-am purtat când nu vreau nimic prea greu, dar încă mă pot bucura de parfum.

    RăspundețiȘtergere