Parfum Oriental Lemnos Captivant Unisex FM 986

 

FM 986 parfum clone YSL Caban replica de parfum

PURE Royal 986 oriental parfum unisex. Miros moale, plăcut și ușor de purtat atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Are un profil unic de miros care combină note calde și lemnoase cu o notă de acorduri florale și aromate.
Parfumul se deschide cu o notă minunată de piper roz, care vă atrage atenția la început, apoi vine lemnul de santal și boabele de tonka pentru a crea această senzație orientală cu o ușoară atingere lemnoasă. Dacă îți place lemnul de santal și tonka, este pentru tine.
Parfumul miroase grozav în lunile mai reci de toamnă și iarnă. Căldura parfumului se armonizează cu aerul curat, făcându-l însoțitorul perfect pentru acele seri confortabile sau ocazii speciale. În ceea ce privește momentul zilei, parfumul este versatil și poate fi purtat atât ziua, cât și seara. Amestecul său sofisticat de note trece fără efort de la un parfum proaspăt și vibrant la un parfum seducător și atrăgător, făcându-l potrivit pentru diverse ocazii.
Parfumul este conceput pentru indivizi încrezători și stilați, care apreciază eleganța clasică cu o notă modernă. Se adresează atât bărbaților, cât și femeilor. Acest parfum este alegerea perfectă pentru cei care își îmbrățișează individualitatea și se bucură de a se răsfăța cu arome de lux.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Caban. FM 986 este un parfum orientale cu o notă lemnosă.

Note de arome: 
Note de vârf: piper negru, nucă de cocos, piper roz.
Note de mijloc: iris, osmanthus, tămâie, oliban.
Note de bază: lemn de santal, vanilie, fasole tonka, paciuli.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: marin, captivant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170986
cumpărați online de la FM World

Un comentariu:

  1. Anonim11:22

    Acest parfum este ușor dulce și pudrat, dar irisul este cea mai vizibilă notă din acest parfum. Este un echilibru perfect de floralitate pentru a se potrivi atât bărbatului, cât și femeii. Perfect pentru căldura pe care o aduce vântul de sud.

    RăspundețiȘtergere