Parfum Chypre Marino Seducător Unisex FM 992

 

FM 992 parfum clone Vodka on the Rocks Kilian replica de parfum

PURE Royal 992 parfum unisex. Briza mării în sticla de parfum care combină prospețimea rece cu o notă sofisticată. Acest parfum este un adevărat răsfăț de vară, emanând un amestec unic de citrice înghețate, condimente și note lemnoase. Aroma sa distinctivă amintește de un cocktail rece și crocant, care este savurat pe stânci.
Ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, este un parfum versatil potrivit pentru diverse ocazii. În lunile mai calde, miroase ca un parfum perfect de vară, evocând un sentiment de relaxare și răcoare. Mirosul său revigorant îl face o alegere excelentă pentru îmbrăcămintea în timpul zilei, în special în timpul primăverii și verii, când parfumul cu caracter înghețat poate completa căldura soarelui.
Notele sale de citrice și lemnoase înghețate creează un miros revigorant, făcându-l ideal pentru lunile mai calde și purtarea în timpul zilei. Parfumul iti aminteste cu siguranta de mare si te duce cu gandul la zilele de vara si la plaja. Parfumul se adresează persoanelor care apreciază aroma proaspătă și răcoroasă.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Vodka on the Rocks. FM 992 este un parfum chypre cu o notă marină.

Note de arome: 
Note de vârf: lămâie congelată, cardamom, rozmarin, briză marină.
Note de mijloc: flori proaspete, rubarba, măceșe.
Note de bază: mușchi de pădure, lemn de santal, notă de chihlimbar.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter: seducător și energizant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170992

Un comentariu:

  1. Anonim09:50

    Parfumul rămâne pe haine până la spălare. Un parfum proaspăt minunat care, în mod ciudat, miroase cel mai bine vara;) Îl ador pe vreme uscată, însorită, calmă. O astfel de prospețime a florilor de cristal, ușor subliniată de condimente, chiar și nota alcoolică evazivă nu face parfumul brutal, ci doar îi adaugă picant și îndrăzneală. Parfumul tinereții.

    RăspundețiȘtergere