Parfum Lemnos Cipru Intrigant Unisex FM 991

 

FM 991 parfum clone Le Labo Vetiver 46 replica de parfum

PURE Royal 991 parfum unisex. Oferă un amestec unic de note bogate, pământești, creând un profil de miros distinct, care este cu adevărat remarcabil. Parfumul se deschide cu o notă puternică de vetiver, care este completată de subtonuri lemnoase și o notă de condiment.
Mirosul parfumului este profund, afumat și intrigant. Parfumul are un caracter cald si senzual, poate fi purtat pe tot parcursul anului, dar miroase deosebit in lunile mai racoroase. Profunzimea și complexitatea sa o fac perfectă pentru ținute de seară și ocazii speciale.
Acest parfum se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care apreciază parfumurile distinctive și interesante. Natura sa unisex îl face versatil și potrivit pentru oricine își dorește un miros care emană o aromă puternică de vetiver. Este adorat în special de cei care apreciază notele de miros pământești și lemnoase cu o notă de condiment.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Vetiver 46. FM 991 este un parfum lemnos cu o notă de cipru.

Note de arome: 
Note de vârf: nucșoară, cardamom, bergamotă.
Note de mijloc: labdanum, tămâie, smochine verz.
Note de bază: vetiver, mușchi, nuanță de chihlimbar.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: neobișnuit, intrigant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170991

Un comentariu:

  1. Anonim09:55

    Un parfum frumos, foarte interesant. Compoziție modernă de vetiver cu note de citrice, verde și afumat. Acestea din urmă fac din parfum o perlă pentru mine.

    RăspundețiȘtergere