Parfum Floral Oriental Fermecător Unisex FM 996

 

FM 996 parfum clone Le Labo Neroli 36 replica de parfum

PURE Royal 996 parfum unisex. Mirosul de neroli înflorește în sticla de parfum, care strălucește ca o dimineață însorită de primăvară. Mirosul este un amestec armonios de neroli, trandafir, mosc și note de citrice, creând o aromă fermecătoare și revigorantă, care este atât răcoritoare, cât și elegantă. Acest parfum miroase ca o după-amiază de vară pe malul mării, în Marea Mediterană, când neroli înflorește.
Este un parfum versatil care poate fi purtat pe tot parcursul anului, dar miroase în mod deosebit în sezonul de primăvară și vară. Acordurile sale citrice și florale evocă o ambianță însorită și lipsită de griji, făcându-l perfect pentru zilele însorite și calde.
Parfumul îmbină perfect feminitatea și masculinitatea, făcându-l o alegere captivantă pentru oricine caută un parfum unic și intrigant.
Când vine vorba de asocierea unei ținute cu parfum, ansamblurile ușoare și aerisite funcționează cel mai bine pentru a completa esența parfumului. Acest parfum vă îmbunătățește fără efort stilul general, creând o impresie coerentă și memorabilă.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Neroli 36. FM 996 este un parfum florale cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: pepene galben, note verzi, aldehidă, cimbru, mandarină galbenă, cireș, trandafir.
Note de mijloc: frezie, păducel, briza mării, lăcrămioare, note solare, flori proaspete, floare de portoca.
Note de bază: boabe de tonka, cumarină, lemn de santal australian, vanilie, mosc, cedru.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: însorit ca o dimineață de primăvară, fermecător.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170996
cumpărați online de la FM World Preț

Un comentariu:

  1. Anonim16:53

    La început, notele dulci suculente sunt solistele în aromă, apoi fac loc unei note florale proaspete, ușor acidulate și ușor amar. După trecerea de la mandarine la flori, parfumul de pe pielea mea nu se mai schimbă și nu joacă și rămâne pe piele mult, mult timp ca o notă florală proaspătă. Perfect pentru primavara-vara, ofera o senzatie de racoare.

    RăspundețiȘtergere