Parfum Oriental Lemnos Luxurious Unisex FM 995

 

FM 995 parfum clone MFK Oud Satin Mood replica de parfum

PURE Royal 995 oriental parfum unisex. Mirosul său este un amestec bogat și opulent de oud, trandafir bulgaresc și benzoin. Combinația acestor note luxoase creează o aromă caldă, dulce și ușor condimentată, care este atât luxoasă, cât și sofisticată.
Acest parfum de lux este potrivit în special pentru lunile mai reci de toamnă și iarnă, când calitățile sale confortabile și reconfortante miroase cel mai puternic. Este perfect pentru serile romantice, ocazii speciale sau ori de cate ori vrei sa te simti indulgent si plin de farmec.
Este conceput pentru a atrage atât femeile, cât și bărbații care apreciază lucrurile mai frumoase din viață și au un gust pentru lux. Este pentru cei care doresc să atragă atenția asupra ta și să lase o impresie de durată. Parfumul evocă un sentiment de încredere, grație și aluzie, făcându-l o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să emane lux și farmec.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Oud Satin Mood. FM 995 este un parfum orientale cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: piper roz.
Note de mijloc: mușcată, cipriol, trandafir, oud.
Note de bază: benzoină, paciuli, cumarină, mosc.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: ophisticated, luxurious.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170995
cumpărați online de la FM World

2 comentarii:

  1. Anonim13:15

    Am cumpărat o mostră din aceste parfumuri și sunt cu adevărat uimitoare, dar dacă vei pulveriza de mai multe ori sau de două ori, fii pregătit să porți aceste parfumuri în următoarele zile. Este de lungă durată și unul dintre cele mai bune arome de Oud, pe care sunt fericit să îl miros. Observ ca in anotimpurile mai racoroase imi plac mai mult aromele, sunt mult mai colorate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim09:16

    Aroma este vâscoasă, densă și solemnă. Acest parfum are o frumusețe aparte. Îl port mult timp în diferite condiții meteorologice. Miros bogat și armonie a fiecărei note. Aroma este persistentă, strălucitoare, este imposibil să uiți acest lucru. Il prefer pentru vreme rece, ideal cu piele si blana. Regală și nobilă.

    RăspundețiȘtergere