Supliment Alimentar Cholesterol

 

Supliment alimentar în capsule
Nu este niciodată prea târziu să aveți grijă de voi! Oferiți sprijin inimii cu acest supliment alimentar și veți descoperi că puteți să faceți mai multe lucruri zi de zi.
Sprijină menținerea nivelului optim al colesterolului. Este un supliment alimentar în capsule, compus din substanțe active, destinat adulților cărora le pasă de inima lor și de sistemul circulator și care diresc să mențină nivelul optim de colesterol și zahăr din sânge. K * monacolin din orezul roșu fermentat ajută la menținerea normală a nivelului de colesterol din sânge. Efectele benefice apar după ce se consumă 10 mg de monacolin K din orez roșu fermentat. Vitamina B1 susține buna funcționare a inimii, în timp ce vitaminele B12 și acidul folic ajută la menținerea metabolismului adecvat de homocisteină, care este o componentă a sângelui.
Doză concentrată de aminoacizi. Extracte din plante și vitamine care susțin metabolismul energiei. Funcționarea corectă a inimii și ajută la menținerea metabolismul adecvat al homocisteinei.
Administrați 1 capsulă la micul dejun și 1 capsulă la cină. De fiecare dată cu un pahar cu apă! Nu depășiți doza zilnică recomandată.

46 g | UN SISTEM DE 30 DE ZILE 60 CAPSULES
Cod: 801111
pret, reducere, cumparare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu