Parfum Oriental Floral Tentant Unisex FM 943

 

Pure Royal 943 parfum clone Louis Vuitton Le Jour se Leve replica de parfum

PURE Royal 943 oriental parfum unisex. Acest parfum este un amestec armonios de note florale și fructate, optimist ca o dimineață de primăvară.
Acest parfum are un parfum frumos de mandarină și ușor verde, care se joacă cu florile pentru a crea parfumul tentant. Începutul parfumului este luminos și suculent și se potrivește oricărui iubitor de fructe. Finalul este tentant și floral.
Este deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară, deoarece compoziția sa ușoară și aerisită completează perfect căldura și luminozitatea acestor perioade ale anului. Cel mai bine este purtat în timpul zilei, deoarece caracterul său înălțător și vesel se potrivește cu energia și vitalitatea orelor luminate de soare.
Indiferent dacă sunteți o femeie încrezătoare și independentă sau un bărbat sofisticat și carismatic, acest parfum vă va completa cu siguranță stilul și vă va spori personalitatea.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 943? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Le Jour se Leve. FM 943 este un parfum orientale cu o notă florală.

Note de Pure Royal 943 parfum:
Note de vârf: mandarine, muguri de coacăze.
Note de mijloc: iasomie, magnolie, bujor.
Note de bază: mosc, tămâie.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: tentant, optimist ca o dimineață de primăvară.
Parfum Federico Mahora 943 inspirat din Louis Vuitton Le Jour se Leve
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170943
Federico Mahora parfum pure royal 910 care seamana cu Le Jour se Leve

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu