Parfum Chypre Fructat Transparent Bărbaţi FM 498

 

Pure 498 parfum replica Mont Blanc Explorer dupe

PURE 498 parfum pentru barbati. Parfumul este un proaspăt și dulce care emană o aură de aventură și călătorie.
Mirosul se deschide cu note de vârf vibrante de bergamotă și piper roz, care conferă parfumului un miros revigorant și energic. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, notele de inimă de cardamom și lavandă apar, adăugând o notă de căldură. Notele de bază de paciuli, piele și vetiver haitian oferă o profunzime bogată și pământească, creând o compoziție bine echilibrată.
Acest parfum este potrivit atât pentru ținuta de zi cât și de seară, făcându-l perfect pentru orice ocazie. În lunile mai calde, completează atmosfera proaspătă a primăverii și a verii, în timp ce în anotimpurile mai reci, adaugă o aură reconfortantă și atrăgătoare.
Este creat pentru omul modern care posedă un spirit aventuros și de călătorie. Se adresează persoanelor care caută să exploreze noi orizonturi, atât la propriu, cât și la figurat.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 498? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Explorer. FM 498 este un parfum chypre cu note marine.

Note de Pure 498 parfum:
Note de vârf: bergamotă, pepene galben, rășină elemi, ananas, portocală, coacăze negre, lămâie, măr, piper roz
Note de mijloc: trandafir, crin de vale, absint, lavandă, cardamom
Note de bază: lemn de cedru, mușchi, piele, vetiver haitian, paciuli, lemn uscat, mosc

Categorii de parfum: chypre
Caracter: transparent, de încredere
Parfum Federico Mahora 498 inspirat din Mont Blanc Explorer
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100498
Federico Mahora parfum Pure 498 care seamana cu Explorer

Un comentariu:

  1. Anonim13:13

    Este un parfum foarte frumos și ceva diferit de celelalte parfumuri masculine. Notele dominante sunt lemnoase și piele. Miros foarte elegant, scump, transparent și puternic, dar care nu provoacă dureri de cap. Acest parfum miroase foarte bine și rezistă mult timp chiar și cu o cantitate mică. Este un parfum FM World bun la un preț bun.

    RăspundețiȘtergere